Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT. AVANCRONICĂ. BC Miercurea Ciuc - BC Timişoara (Meci 3)

Maria Barbaras

Maria Barbaras
17.04.2011

BC Miercurea Ciuc   BC Timişoara
   

Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc

ora 18:00

       
  Rezultat meci I: 88-58  
  Rezultat meci II: 97-88  

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc va întâlni luni 18.04.2011  şi eventual marţi 19.04.2011 începând cu orele 18:00 formaţia BC Timişoara  în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Partida cu numărul trei din confruntarea pentru play-out va fi arbitrată de Mircea Şerban, Podar Bogdan şi Epure Marius, iar comisar delegat din partea FRB va fi Breza Ion.

După primele  două meciuri desfăşurate în sala Constantin Jude, BC Timişoara conduce cu 2-0 la general, bănăţenii reuşind să îşi ia revanşa cu vârf şi îndesat pentru înfrângerile suferite pe parcursul sezonului regulat. Primul meci dintre cele două adversare a fost unul total disproporţionat, având în vedere şi diferenţa de scor de 30 de puncte de la finalul meciului, ciucanii nereuşind să îşi revină după pauza dintre ultima etapă şi meciul desfăşurat la Timişoara. Al doilea meci a fost aproape identic cu primul, dat fiind faptul că timişorenii s-au instalat rapid la cârma jocului şi au părut mai concentraţi decât adversarii. Finalul a fost dominat de ardeleni printr-un ultim sfert excelent făcut de Jonathan Huffman, acesta dând emoţii gazdelor pe final de confuntare.

La prima vedere oaspeţii par a fi favoriţi, făcând deplasarea la Miercurea Ciuc cu un moral mult ridicat datorat jocului bun făcut în ultima perioadă de Markovic, Pesic şi Dzambic, însă ciucanii, aşa cum a declarat şi antrenorul Laszlofy Botond, cred  cu toată convingerea în posibilitatea de a întoarce rezultatu şi îşi vor juca şansa cu fiecare confruntare:

Pentru noi fiecare meci e ca ultimul din această serie şi o să-l tratăm că atare. Nouă ne place să jucăm meci de meci şi sper să ne revanşăm pentru înfrângerile din ultimele două partide susținute - a afirmat tehnicianul ciucanilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii