Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Poli Iași vrea să-l ”recupereze” pe Tasic

Roxana Prichici, Foto: http://www.republicaoltenia.ro

Roxana Prichici, Foto: http://www.republicaoltenia.ro
19.01.2011

Poli Iași înceară să-și întărească lotul cu o cunoștiință mai veche, Marjan Tasic. Pivotul sârb (2.07m) a plecat în octombrie de la echipă, nemulțumit fiind de problemele financiare, dar a rămas sub contract cu Poli.

Alături de Vladimir Radmanovac și Zeljko Bubanja, Tasic a boicotat primele meciuri din actualul sezon ale Politehnicii, acuzând întârziera plății primului salar. Astfel, sârbul a bifat un singur meci oficial la echipa ieșeană, cel cu Energia Rovinari din etapa a treia a turului, având un bilanț de 10 puncte și 7 recuperări. Tasic a mai jucat în România la BC Târgoviște și la SCM Craiova.

"Am avut o discuție cu soția lui Tasic, care este voleibalistă la Botoșani, și m-am interesat de soarta lui. O să incerc să vorbesc direct cu jucătorul și o să vedem în ce măsură ar putea reveni la Iași, pentru că ne-ar putea ajuta", a declarat antrenorul Costel Moscalu pentru ziaruldeiași.ro.  "O fi avut băiatul un moment de rătăcire, ori a fost influențat, atunci când a plecat de la echipă", a precizat directorul CS Politehnica, Leonid Antohi, pentru aceeași sursă.

Cum perioada de transferuri s-a încheiat, pentru aducerea unui alt jucător decât Tasic, care este jucătorul ieșenilor în acte, Politehnica ar trebui să plătească taxă dublă de transfer. Fiecare echipă are dreptul la două extra-transferuri pe sezon, regulă de care ieșenii au profitat deja o dată, aducându-l pe McCulough în timpul turului, astfel că mai pot face doar încă o singură astfel de mutare. Perioada extra-transferurilor se încheie pe 28 februarie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii