Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Fără Louis în teren a fost destul de greu”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
16.04.2011

Porter TroupeCu un indice de 43 la eficiență și 37 de puncte marcate  Porter Troupr, principalul marcator al partidei dintre Energia Rovinari și Politehnica Iași, partidă finalizată cu victoria gorjenilor, a declarat pentru totalbaschet.ro, că meciul s-a dovedit mult mai greu în absența lui Louis Darby, dar a fost totodată un prilej al echipei sale de a-și păstra în continuare șansa de-a ieși învingătoare din seria celor 5 meciuri ale playout-ului.

Ne-am așteptat să câștigăm. A fost mai greu pentru că Louis ne-a lipsit, dar am reușit să îi învingem ca o echipa și să ne apărăm șansa. Cum am zis, fără Louis în teren a fost destul de greu, pentru că el este de obicei jucătorul pe care ne bazăm cel mai mult, dar cu toate astea, cineva a trebuit să îi țină locul și acel cineva cred că a fost întreaga echipă. A fost un joc nebun, în care adversarii au înscris câteva aruncări care ne-au pus în dificultate, dar noi ne-am concentrat pe ceea ce am avut de făcut și am luptat împreună.

În ciuda primul meci pierdut surprinzător, Troupe este încă încrezător în șansa obținerii unei victorii pe terenul ieșenilor, afirmând că doar prin concentrare și un joc de echipă, gorjenii vor reuși să câștige.

Chiar nu m-am așteptat să pierdem primul meci. Lor însă le-au intrat aruncările de trei, noi am avut ghinion și am jucat îngrozitor și așa au reușit să ne învingă. În meciurile ce ne așteaptă, noi va trebui să continuăm să luptăm și să găsim o cale prin care să-i oprim din aruncările lor din spatele semicercului. Știu că putem câștiga. Suntem o echipă mai experimentată, chiar și fără Louis, care cu siguranță dă un plus jocului de echipă de fiecare dată când joacă. Noi, însa va trebui să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Sunt sigur că ei vor juca cu multa dăruire, încrezători pentru că joacă acasă. Ne-au bătut în primul meci, deci vor dori să ne bată și în următoarele meciuri, dar noi trebuie să jucăm ca o echipă, să dăm ce e mai bun din noi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii