Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prakuraitis: ”Șansele la play-off sunt aceleași”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
22.01.2011

Negru de supărare după umilința de la Cluj, Audrius Prakuraitis a încercat să-și păstreze optimismul în ceea ce privește viitorul lui CSU Atlassib. ”Sunt supărat, este un eșec rușinos. În debutul meciului am ratat multe ocazii de a înscrie și jucătorii n-au mai avut încredere în ei după aceea, încă de atunci am pierdut meciul. Șansele noastre la play-off nu s-au schimbat, rămânem în cărți”, a precizat antrenorul lituanian. 

 

Prakuraitis

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    mda
    cum frate sa zica chestia asta? Da, sansele la playoff sunt aceleasi, adica tind spre 0.. dar sa spuna ca inca sunt in carti ptr playoff dupa mine trebuie sa fii dobitoc.. N-ai cum sa declari asa ceva. Putea sa formuleze altfel.

    cu 13 ani în urmă (23.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii