Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul meci la Asesoft pentru Okoye

Andrada Comănici

Andrada Comănici
17.01.2011

CSU Asesoft Ploieşti a obţinut prima victorie din primul meci al returului, într-un meci dificil disputat pe teren propriu în compania formaţiei sibiene CSU Atlassib, scor 71-68. După un meci în care ambele tabere au alternat la conducere, prahovenii s-au impus pe final.

Această partidă a reprezentat şi debutul oficial al ultimului transfer al CSU Ploieşti din această pauză competiţională, Ike Okoye, venit de la Boise State University. Pivotul american a bifat la primul său meci peste 16 minute în teren şi a încheiat partida cu un bilanţ de 4 puncte şi 3 recuperări.

“Prestaţia mea din această seară nu mi-a arătat adevărata valoare. Sunt abia venit la Ploieşti şi încă nu m-am acomodat 100% cu noua mea echipă, dar totul merge spre bine. Pot spune că e mai greu decat la colegiu, dar în această săptămână am avut un coleg aproape, pe Cătălin Burlacu, care mi-a împărtăşit din experienţa sa pentru a putea face faţă adversarului. Sunt foarte încântat de atmosfera creată de fani. Sper să jucăm mereu cu sala plină ca şi acum” a fost declaraţia lui Ike Okoze pentru site-ul clubului ploieştean csuasesoft.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii