Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Regele consolei: Premii consistente la Turneul 2 Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Mihai Iordan

Mihai Iordan
22.09.2020

Regele consolei: Premii consistente la Turneul 2 Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Primul campionat de baschet 3x3 online, Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball programează în această săptămână cea de-a doua etapă. Înscrierile au loc luni și marți, pe 3la3.ro, iar competiția se joacă de miercuri până duminică. 

Gamerii vor avea posibilitatea să controleze superstaruri din liga profesionistă nord-americană precum LeBron James, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Kawhi Leonard pe modul Blacktop din jocul NBA2k20, iar competiția este deschisă atât utilizatorilor de Playstation cât și celor de Xbox One.

Înscrierile pentru turneul doi au loc pe 21 și 22 septembrie pe site-ul oficial, 3la3.ro și nu există o limită de participanți. Câștigătorii celor două categorii, Playstation si Xbox vor primi ceasul campionului, oferit de către Tissot, prin intermediul distribuitorului Albini Prassa, kit-ul Game On, oferit de Raiffeisen Bank (minge de baschet oficială 3x3, rucsac, maiou și prosop). Sunt premiate primele patru locuri la fiecare categorie, partenerii competiției Aqirys și Marvo având pregătite scaune de gaming, căști de gaming precum și periferice pentru gaming.

Programul meciurilor de pe tabloul de calificare se va stabili de comun acord cu participanții (de miercuri până vineri) în timp ce fazele finale la fiecare categorie vor fi transmise livestream pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, sâmbătă pentru Xbox și duminică pentru Playstation.

Cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei, marele premiu, oferit prin tragere la sorți, fiind un Playstation 4 Pro

eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3x3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării. 

Campionatul eSport Arena Streetball este susținut de către Raiffeisen Bank și Mastercard și organizat cu sprijinul Tissot, Aqirys, Marvo și 2K Sports. Powered by Kiss FM.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii