Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok:„ Sunt foarte mândru de echipa mea, pentru că nu am cedat nicio secundă”

Rolland Torok:„ Sunt foarte mândru de echipa mea, pentru că nu am cedat nicio secundă”

BC CSU Sibiu a cedat la mare luptă meciul cu U BT Cluj-Napoca din sferturile de finală ale Cupei României. Sibienii au pierdut cu scorul de 106-103 la BT Arena, după o repriză suplimentară.

Despre acest meci a vorbit și Rolland Torok, pentru sponsorul oficial al turneului de la Cluj-Napoca:

„Am avut un avantaj destul de mare, dar Clujul are o echipă foarte bună, cu o rotație lungă. Le-am dat câteva șanse să revină. Au fost câteva momente în care nu am jucat deștept și nu ne-am făcut jocul nostru. Din cauza aceasta au putut reveni. Sunt foarte mândru de echipa mea, pentru că nu am cedat nicio secundă. Am luptat până la final și am crezut că o să putem să câștigăm.”


Rolli a vorbit și despre lipsa fanilor din tribune:


„Poate asta ne-ar fi ajutat. Îmi pare foarte rău că din cauza pandemiei nu se poate. Să sperăm că acest aspect se va rezolva cât de curând. Ne bucurăm oricum că putem să jucăm. Știu că fanii noștri s-au uitat de acasă și ne-au susținut.”

foto: Manases Sandor

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Concluzii
    Scriu aici, că la cronică discuția a derapat, ca de obicei...
    1. A fost un meci de un nivel foarte, foarte bun, probabil cel mai bun între 2 echipe românești în ultimii ani. La cum arată lucrurile, aceste două echipe vor juca finala campionatului.
    2. Meciul l-am pierdut noi, nu a fost câștigat de Cluj. De acord, după pauză, au făcut niște ajustări foarte bune la apărarea la perimetru, la care noi nu am mai avut soluții. Chiar și așa, dacă aveam decizii bune pe final, am fi câștigat.
    3. Arbitraj: furat de frumusețea meciului nu am fost concentrat pe el; au fost cred 2 - 3 decizii ușor pro Cluj (pași pornire Guzman, un fault inexistent fluierat la Rolli...) , dar să joci cartea asta, după un astfel de meci, e absolut greșit.
    4. Cei 2 jucători noi sunt excelenți, trebuie să lucrăm acum să-i integrăm, în special la relațiile dintre XRM și Addison. Când mă gândesc de unde am plecat azi vară și unde suntem acum, nu-mi vine să cred... Acum aș zice că ar fi fost mai bine cu JJ pe foaie și cu Hardy sau KJ în trening aseară... Am dus extrem de puțin mingea în căciulă, poate am fi avut o opțiune în plus în sfertul 4.
    5. Români: Lucas se va reface și va reveni la forma anterioară, nu am emoții. Aurică a dovedit că e jucătorul pe care te poți baza, trebuie jucat în continuare, are valoare certă de LNB. Rolli am mai spus, are de departe cel mai bun sezon din carieră, și-a găsit liniștea, sistemul și minutele în care poate performa cel mai bine. Sper din suflet să-și dorească să mai rămână la Sibiu, pentru el, strict profesional, nu cred că i-ar fi mai bine altundeva. Decizia e la el.
    6. Obiective: ok, cupa s-a dus, nu e un capăt de țară. Cred că avem o șansă bună să intrăm în Final 4 in EuropeCup și una și mai bună să jucăm finala campionatului. Cred că suntem capabili de un sezon istoric.

    cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      noii jucatori
      Eu nu credeam ca o sa joace Mayes, nu ma asteptam sa fie pregatit sa joace un meci oficial dupa o accidentare si o perioada de un an in care nu a avut echipa.
      Pana la urma a fost normala decizia de a-l juca pe Xavier, fiind constransi de un Lucas nerefacut si de lipsa lui Toni.
      Mi-a placut destul de mult cum a jucat. In prima jumatate mi s-a parut prea altruist, iar in cealalta parte mi s-a parut ca a fortat cam mult. Eu il vad ca un jucator foarte tehnic, cu un rol foarte important, cum nu am avut in anii precedenti. Un jucator, gen Dykes, care poate lua meciurile pe cont propriu atunci cand jocul colectiv nu merge si poate da multe puncte intr-un timp foarte scurt.
      Reynolds a avut si el un debut foarte bun, pare sa fie inlocuitorul perfect pentru Philmore. Imbucuratoare si evolutiile lui Torok si Gavriloaia.

      cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    Mulțumesc gyke
    Ca de obicei un comentariu corect. Sunt de acord că meciul l-a pierdut Sibiul nu l-a câștigat U. Rămân la părerea că s-a instalat oboseala și în repriza a doua a început să tremure mâna sibienilor. Chiar și așa puteau să câștige dacă gestionau corect finalul. Și da, cu noile achiziții Sibiul se va bate la titlu.
    Referitor la U este deranjant faptul că cei mai buni au fost un copil de 18 ani și un nou venit. Ar fi păcat ca la valoarea lotului pe care îl are U să fie din nou o dezamăgire pentru suporteri.

    cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @C S
      Nu sunt de acord cu oboseala. Pregătirea fizică la Sibiu e foarte bună, s-a dovedit de multe ori deja sezonul ăsta. În plus, dacă ne uităm pe foaie, singurul potențial abuzat a fost Rolli, restul au avut sub 30 de minute.
      Au fost niște decizii greșite, pe final.

      cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii