Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova primește vizita lui CS Dinamo Știința

SCM Craiova primește vizita lui CS Dinamo Știința

Sâmbătă, 4 ianuarie, SCM Craiova va primi vizita lui CS Dinamo Știința într-un meci contând pentru etapa a XII-a a LNBM, partida este programată la ora 19:00 și nu va fi televizată. 

Întâlnirea va fi oficiată de Marius Ciulin, Alin Faur și Dragoș Nicolae, sub supravegherea lui Viorel Constantinescu.

Craiova și-a adjudecat 18 întâlniri directe, în timp ce dinamoviștii au învins în 8 partide. 

Partida este una importantă în economia luptei pentru accederea în TOP 6, SCM Craiova se află pe locul 7 cu 3 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce CS Dinamo Știința se situează cu o poziție mai sunt cu 4 victorii și 7 înfrângeri. O eventuală înfrângere ar putea scoate formația lui Aco Todorov din lupta pentru TOP 6, având în vedere că în ultimele două a etape craiovenii au parte de partide în care pornesc clar cu șansa a doua, în deplasare la U-BT Cluj-Napoca și acasă cu campioana en-titre, CSM Oradea. 

De cealaltă parte, echipa antrenată de Tudor Costescu vine după o victorie de moral în campionat, pe teren propriu, împotriva lui SCM Timișoara. În ultimele două etape din prima fază a GVA, dinamoviștii se vor duela pe teren propriu cu marea rivală, CSA Steaua și în deplasare cu ultima clasată, BCM U Pitești. 

Monyea Pratt este motorul echipei din Bănie, americanul are medii statistice de 13,5 puncte, 8,0 recuperări și 5,1 pase decisive pentru un indice la eficiență de 19,6. Porter Troupe este principalul marcator al echipei cu o medie de 14,8 puncte, de asemenea shooterul american pare să își fi găsit ritmul de joc în ultimele partide. Tyler Laser este un alt jucător important pentru SCM Craiova, coordonatorul de joc are mingea perioade foarte lungi din atacul oltenilor și încearcă să își creeze singur situații favorabile pentru a finaliza. Principalul jucător U 23 al echipei, Dragoș Diculescu, traversează un sezon bun și a strâns până în acest moment medii statistice de 8 puncte, 4 recuperări și 1,3 pase decisive pentru 8,3 la eficiență. 

CS Dinamo Știința își bazează mult jocul pe Mladen Jeremic, jucător care are în acest sezon medii statistice de 16 puncte, 3,5 recuperări și 2,4 pase decisive.Andreja Milutinovic este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 18 puncte, în timp ce pivotul Ousmane Barro este cel mai eficient dinamovist cu o medie de 19,8 la eficiență. Tânărul Marcu Badiu traversează un sezon solid și are un rol destul de important în echipă, reușind până în acest moment să adune medii de 7.9 puncte, 1,3 recuperări și 2,2 pase decisive. 

Ambele echipe au abordat ultimele partide disputate, cele din Cupa României, cu lotul complet. 

În opinia mea, această partidă va fi cea în care SCM Craiova va reuși să întrerupă seria de 7 înfrângeri consecutive și să își joace ultima șansă privind accederea în TOP 6. Pariorii pot să profite pe urma acestui meci pe site-ul Superbet.ro.

*foto: facebook Universitatea Craiova Basketball Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii