Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a stabilit un nou record de triple în această ediție a Cupei României

SCM Timișoara a stabilit un nou record de triple în această ediție a Cupei României

SCM Timișoara a înscris de 15 ori din spatele semicercului în returul cu CSM Galați din turul doi al Cupei României. Timișorenii s-au impus cu 93-85 și s-au calificat cu o dublă victorie. Alb-violeții au îmbunătățit recordul de triple înscrise într-un meci din această ediție a cupei grație reușitelor de afară semnate de Franklin Jr., Brown, Mirkovic și Penciu.

Formația de pe Bega a avut un început perfect de la distanță, găsind ținta cu primele 9 triple pe care le-a încercat, în 13 minute, după care și-a mai pierdut din precizie. Bănățenii au încheiat partida retur cu 15 coșuri de trei puncte reușite din 26 de încercări, cu un procentaj din spatele semicercului de 57,7%, mult mai bun decât cel avut de alb-violeți la șuturile de la semidistanță (38,7%, 12/31).

Patru jucători de la SCM Timișoara au contribuit pentru noul record de triple reușite într-un meci din această ediție a Cupei României. Americanii Sherwood Brown și Troy Franklin Jr. au înscris de câte 6 ori de la distanță din 8 încercări. Adam Mirkovic a contribuit cu două triple din 4 încercări, iar tânărul Bogdan Penciu a găsit ținta cu singura aruncare de trei pe care a încercat-o.

ABC Athletic Constanța și CSM Mediaș dețineau precedentul record de triple înscrise în această ediție a cupei, cu câte 13 reușite de afară în meciuri din primul tur, cu CSO Voluntari și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

*foto: Baschet SCM Timișoara facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii