Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se impune clar în partida cu Miercurea Ciuc

SCM U Craiova se impune clar în partida cu Miercurea Ciuc

SCM U Craiova a câștigat meciul de acasă împotriva grupării CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 84-54 (19-5, 23-9, 21-21, 21-19). Alb-albaștrii au controlat confruntarea din cadrul turneului 4 al LNBM pe tot parcursul acesteia.

Echipele de start

Miercurea Ciuc: Magusar, Șerbănescu, Corpodean, Bowman Jr., Chatkevicius

SCM U Craiova: Filipovic, Person, Diculescu, Pratt, Vucic

Începutul confruntării a fost destul de lent iar Craiova a avut nevoie de ceva timp pentru a mări intensitatea jocului. Astfel, tabela indica 3-6 la jumătatea primului sfert în favoarea grupării din Bănie. Vucic a reușit un dunk pentru 3-12 iar Chatkevicius a răspuns pentru ”ciucani” de la semi-distanță, 5-12. Person cu două coșuri consecutive din apropiere și Henson cu o aruncare din afara semicercului au stabilit scorul după primul sfert, 5-19.

Diculescu a inaugurat actul al doilea cu un coș de la mare distanță iar Movileanu a punctat pentru 7-22. Gazdele au continuat să se distanțeze pe tabelă și Diculescu a găsit din nou ținta de afară, 10-34 iar Corpodean a mai pus două puncte în contul echipei din Miercurea Ciuc, 12-34. La finalul primei reprize, oltenii aveau un avantaj de 28 de puncte pe tabelă, scor 14-42.

Sfertul trei a început cu un run de de 7-0 al formației din Harghita iar scorul a devenit 21-42. Pratt a transformat de la mare distanță, 21-45 iar Shepherd a punctat din spatele arcului de cerc, 26-48. Corpodean a continuat să fie unul dintre cei mai eficienți oameni din ofensiva Ciucului și a punctat din apropiere pentru a micșora ecartul la 20 de lungimi, 31-51. Un parțial de 10-0 al Craiovei a făcut ca tabela să arate 31-61. Înaintea ultimelor zece minute, scorul era 35-63. 

Movileanu a marcat din afara semicercului, 40-65 iar Cinac a fost inspirat cu o aruncare din apropierea panoului, 40-67. Același jucător a nimerit coșul și de la mare distanță pentru ca tabela să indice 42-72. Oprean a înscris prin același procedeu, 42-75 iar două coșuri de 3 puncte semnate de Movileanu au dus scorul la 48-77. În finalul confruntării ambele echipe au jucat mai relaxat iar coșurile au venit mai des. În cele din urmă, elevii lui Aco Todorov au obținut o victorie categorică în fața celor de la CSM VSKC.

Dino Cinac a fost cel mai bun marcator de la Craiova cu 19 puncte iar Henson a contabilizat 13 puncte. Pratt și Vucic au înscris fiecare câte 10 puncte în această dispută.

Movileanu s-a remarcat pentru Miercurea Ciuc cu 15 puncte înscrise. Vlad Corpodean a înscris 11 puncte iar Chatkevicius și Shepherd au strâns fiecare câte 10 puncte.

*Foto: Facebook SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Superb!
    Daca pot fi ajutat cu niste date de contact la nivelul managementului Ciucului,consider ca as avea si eu loc in lotul lor.

    cu 3 ani în urmă (07.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii