Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Seals n-a mai ”rupt gura târgului” împotriva lui ”U” Mobitelco

Roxana Prichici

Roxana Prichici
16.04.2011

Faptul că sibienii de la CSU Atlassib sunt conduși cu 2-0 la general în seria din sferturi cu ”U” Mobitelco se datorează și evoluțiilor modeste în meciurile de la Cluj ale coșgheterului echipei, LeVar Seals. De altfel, americanul a făcut cele mai slabe jocuri ale lui împotriva lui ”U” de când a părăsit formația clujeană, el excelând până acum în toate partidele disputate în compania fostei echipe.

În primul meci, câștigat de ”U” cu 98-75, Seals a înscris 8 puncte și a avut eficiență 3, în al doilea meci, terminat tot cu victoria gazdelor, 85-74, a înscris 5 puncte și a avut eficiență 6. În precedentele patru partide jucate împtriva clujenilor, americanul a avut o medie de 22 de puncte pe meci.

LeVar Seals a evoluat timp de trei sezoane la ”U”, în perioada 2005-2008. Ultima apariție a americanului în maioul Universității a fost în meciul șapte al finalei campionatului din 2008 dintre ”U” Mobitelco și CSU Asesoft. La finalul acelui sezon, tehnicianul Tab Baldwin a renunțat la serviciile lui Seals.

În ianuarie 2009, LeVar Seals a revenit în Divizia A, semnând cu CS Otopeni, echipă la cârma căruia se afla atunci cel pe care l-a avut antrenor și la Cluj, Miodrag Perisic. La primul meci în calitate de adversar al echipei la care s-a consacrat, Seals a reușit să-i învingă pe clujeni, 91-79, fiind, cu 21 de puncte, chiar principalul marcator al ”aviatorilor”.

În sezonul imediat următor, CS Otopeni a pierdut ambele confruntări cu ”U” Mobitelco, 76-78 pe teren proriu și 97-77 pe Someș, dar Seals a avut evoluții excepționale în ambele meciuri. Americanul a fost MVP-ul echipei sale atât în tur, când a înscris 29 de puncte și a avut un indice al eficienței de 27, cât și în retur, când a fost autorul a 18 puncte și a avut eficiență 19.

În actualul sezon, Seals s-a transferat înainte de etapa a șasea de la CS Otopeni la CSU Atlassib, astfel că în tur nu a prins nici un meci împotriva ”alb-negrilor,” sibienii jucând în etapa a doua cu ”U”, iar ”aviatorii” în etapa a 12-a. În retur, CSU a cedat fără drept de apel în ”Horia Demian”, scor 93-68, dar Seals s-a remarcat din nou, trecându-și în cont 20 de puncte, 5 recuperări și 4 assisturi pentru un indice al eficienței de 23.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii