Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: „Mulţi impresari ne caută, mulţi jucători îşi oferă serviciile pentru că suntem un club serios”

Andrada Comănici, totalbaschet.ro

Andrada Comănici, totalbaschet.ro
20.04.2011

Ca urmare a înfrângerilor din primele trei meciuri cu cei de la Gaz Metan Mediaş, CS Municipal Oradea a fost eliminată din play-off-ul sezonului în curs de desfăşurare. Aşadar, anul baschetbalistic s-a încheiat pentru formaţia de pe Crişul Repede, iar jucătorii şi tehnicianul echipei urmând a beneficia de o bine meritată vacanţă. Chiar dacă afacerile cu sezonul actual sunt deja încheiate pentru orădeni, îşi intră acum în drepturi grija noului sezon pe care oficialii clubului au început deja să îl pregătească.

Serban SereTehnicianul orădenilor, Cristian Achim şi managerul clubului, Şerban Sere, au fost prezenţi ieri la o conferinţă de presă organizată pentru a trage concluziile după un sezon mai mult decât mulţumitor pentru formaţia municipală. Privitor la situaţia lotului Şerban Sere a dezvăluit numele a doi dintre actualii componenţi ai CSM-ului care se vor regăsi în rândurile echipei şi în sezonul viitor. Totodată, acesta a menţionat că nimic nu este sigur în ceea ce priveşte situaţia celorlalţi jucători, fiind încă prea devreme pentru a ştii ceva concret:

Îi avem pe Laszlo Lazar şi pe Rolland Torok cu care avem contract pe următoarele sezoane şi de asemenea eu sper ca cel puţin în cazul jucătorilor români marea majoritate să continue cu noi. Este prea devreme să discutăm despre noi negocieri pentru că sincer atât eu cât şi jucătorii nu am dorit să vorbim despre aceste aspecte deoarece înaintea meciului de ieri noi ne propusesem să avem un parcurs cât mai lung în play-off, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel că am decis să lăsăm negocierile pe zilele următoare.

Managerul clubului de pe Crişul Repede s-a declarat satisfăcut de dorinţa manifestată de mulţi dintre jucătorii care au activat şi în anii precedenţi la gruparea din Oradea de a continua alături de echipă, motivând alegerea acestora cu seriozitatea de care a dat dovadă clubul:

Cel puţin de doi ani jumătate de când sunt eu la club, spre satisfacţia mea, toţi jucătorii care au evoluat pentru noi şi-au dorit să continue cu noi, fie că este vorba de cei de anul acesta sau cei din sezoanele trecute. Ne considerăm un club serios care ne-am respectat toate angajamentele faţă de jucătorii pe care i-am avut. Până în acest moment nimeni nu are ce să ne reproşeze, nici un jucător. Drept urmare, sunt foarte mulţi impresari care ne caută, mulţi jucători care îşi oferă serviciile şi eu consider că tocmai din acest motiv, nu pentru că am fi cel mai bogat club din România, pentru că nu suntem, ci pentru că am fost printre cele mai serioase. Global am vorbit şi cu jucătorii din actuala echipă, ei şi-ar dori să joace însă trebuie discutate şi aspectele financiare. Concret, nu am discutat nimic însă cu siguranţă o vom face zilele următoare.

Întrebat de bugetul de care a beneficiat CSM-ul în acest sezon în comparaşie cu celelalte formaţii divizionare A, Şerban Sere şi-a păstrat discreţia nedezvăluind cifre concrete. Acesta a adăugat că în raport cu sumele de care clubul a dispus, rezultatele obţinute au fost unele pe măsură:

Nu ştiu să vă spun exact, nu am făcut un clasament în această privinţă şi nici nu vreau să discut despre acest aspect. Noi am avut un buget care să ne asigure performanţa şi un rezultat bun pe care cred că l-am şi obţinut. Oricum a fost un buget mai bun faţă de sezonul trecut şi acest lucru s-a reflectat şi prin poziţia din clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii