Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silvășan: ”Am trecut de euforia meciului cu Sibiul”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
25.01.2011

Mihai Silvășan spune că el și colegii săi au revenit cu picioarele pe pământ după victoria cu CSU Atlassib și acum sunt conectați la derby-ul de mâine cu CSU Asesoft. Căpitanul lui ”U” e de părere că un eșec ar diminua șansele Universității de a termina sezonul regulat în fața ploieștenilor, dar că ei sunt pregătiți să lupte până în ultima secundă. Înainte de etapa a XVIII-a, CSU Asesoft este pe doi în clasament, cu un bilanț de 14 victorii și 3 înfrângeri, iar ”U” ocupă poziția a treia, având 13 victorii și 4 înfrângeri. ”Dacă ploieștenii ne inving, vor avea prima șansă să termine în fața noastră înainte de play-off, deoarece au și victoria din tur, dar important este să ne facem noi jocul. Venim cu un moral bun dupa victoria cu Sibiul, trebuie să facem ceea ce am repetat la antrenament și să câștigăm, noi asta ne dorim și cu mentalitatea asta trebuie să mergem. Am trecut de euforia meciului cu Sibiul încă din seara meciului, știm că numai victoria cu Sibiul nu înseamnă nimic. Nu știu dacă Ploieștiul are una dintre cele mai slabe echipe din ultimii ani. Și anul trecut s-a spus că au echipă slabă și au reușit să câștige campionatul. Ei au un grup de jucători români foarte buni care duc echipa în spate. Trebuie să intrăm foarte motivați pe teren, să respectăm indicațiile și ceea ce am pregătit înainte de meci și, dacă vom ajunge la finalul jocului să fim la egalitate, trebuie să știm să gestionăm finalul pentru că știm ce s-a întâmplat în ultimul meci. Trebuie să învățăm din greșelile din trecut. Este un meci important, cu siguranță, însă nu e decisiv", a declarat Silvășan. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • pop :

    confuzie
    asta a spus Silvasan, iar ce ati publicat la Silva a spus Cuic, la Tenter nu mai aveti cu cine confuna.
    Tenter:"Este un meci dificil, cu siguranta, nu stiu insa daca este cel mai important de pana acum. Prin prisma clasamentului, este un meci foarte interesant, sunt sigur ca si ploiestenii vor da absolut totul pe teren. Ma astept la un meci bazat pe o aparare extrem de fizica, cu siguranta nu vor fi multe puncte inscrise. Va fi o partida tensionata, cred eu, si cine va avea nervii mai tari va avea castig de cauza. Poate fi decisiv pentru lupta la varful clasamentului. Orice echipa poate fi batuta, chiar si noi putem pierde. In acest moment sunt patru-cinci echipe foarte inchegate si alte cateva care pot pune probleme".

    cu 13 ani în urmă (25.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii