Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Energia Rovinari este dependentă de fani”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.01.2011

Antrenorul formației Energia Rovinari, Slobodan Nikolic, este de părere că jucătorii săi au nevoie de suportul fanilor la meciul de duminică, de pe propriul teren, cu CSM București. Tehnicianul doreșete ca susținătorii grupării gorjene să vină în număr cât mai mare la sală și să fie aproape de echipă.

Potrivit ediției online a Sport în Gorj, Nikolic își dorește o victorie împotriva grupării din Capitală. ”Vreau să îi rog pe fani să vină din nou în număr mare şi să fie aproape de echipă aşa cum au făcut-o până acum. Revenirea noastră în fața propriilor suporteri trebuie sărbătorită printr-o victorie”, a completat tehnicianul.

Slobodan Nikolic a mai adăugat că Enegia ”este dependentă de suporteri”. ”Mie îmi place lupta, iar pentru asta sunt dispus să merg până la capăt”, a încheiat tehnicianul echipei din Rovinari.

După 16 etape disputate în Divizia A, la masculin, Energia Rovinari ocupă locul 11 în clasament, cu șapte victorii și nouă înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii