Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic îl acuză pe arbitrul Laurențiu Grigoraș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.01.2011

Antrenorul formației Energia Rovinari, Slobodan Nikolic, lansează un atac dur împotriva lui Laurențiu Grigoraș, unul dintre cei trei arbitrii ce va oficia partida de duminică. Sârbul este nemulțumit de faptul că și meciul tur a fost arbitrat de același Grigoraș care i-a acordat lui Silviu Lupușavei un faul tehnic într-un moment cheie al jocului. Această decizie, în opnia tehnicianului, a cântărit foarte mult în economia jocului, iar din acel punct partida s-a întors în favoarea Otopeniului. Slobodan menționează că a aflat din surse sigure că Grigoraș dorește neaparat să pună piedici celor de la Energia, mentionându-i în același timp și imfluența celor de la Asesoft Ploiești.

”Trebuie spus că după meciul tur, vreo două săptămâni, au fost presiuni din partea conducerii că am făcut un meci prost, este adevărat, dacă am și câștigat acel meci probabil situația în clasament era alta cu acea victorie poate eram pe locul șapte/opt. Nu înțeleg de ce toată lumea se uită la clasament doar acum după sfârșitul turului, mai este un retur iar abia apoi se va trage linie. În ceea ce privește meciul tur cu Otopeniul să nu uităm că am avut doi arbitrii, Grigoraș și Stoica, pe care o să-i avem și acum duminică, întrebarea este de ce, iar astăzi voi începe să pun presiunea pe arbitrii.” a declarat Slobodan Nikolic pentru radiotargujiu.ro .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii