Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Liga din România este o ligă puternică în care nu e chiar ușor să joci"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2011

Duelul dintre Energia Rovinari și BC Timișoara, disputat pe terenul gorjenilor, s-a încheiat cu victoria formației gazdă, scor 100-93. În urma acestui meci, cele două echipe au făcut schimb de locuri, gorjenii trecând pe 10, timișorenii înlocuindu-i pe aceștia pe locul 11. Tehnicianul Energiei Rovinari, Slobodan Nikolic, a declarat la finele acestui meci, că cele 15 victorii și 15 înfrângeri din acest sezon nu sunt tocmai o performanță bună, însă nici una rea. El a mai spus de asemnea legat de meciul de seară trecută, că problemele în defensivă pe care le-a avut echipa sa pe parcursul meciului nu au reprezentat un impediment în adjudecare victoriei.

Ce impresie v-a lăsat acest sezon petrecut la Energia?
Mă pot declara mulțumit de acest sezon întrucât am terminat cu 15 victorii și 15 înfrângeri, care nu sunt tocmai o performanță bună, însă niciuna rea. Cu siguranță era mai bine cu 14 înfrângeri și 16 victorii, Cred că în ultimele 3-4 meciuri, baieții au jucat mai mult pentru public pentru că acesta chiar a meritat, având in vedere că ne-a susținut tot sezonul.

Dar meciul împortiva Timișoarei?
Echipa Timișoarei este o echipă cu experiență, cu un antrenor tânăr însă experimentat. Sunt sigur că astăzi ei au venit aici să câștige și într-adevăr au jucat foarte bine, Pesic și Dzambic având o evoluție bună în meciul împortiva noastră. Ce a contat foarte mult, a fost că băietii au intrat în joc știind că au șanse la victorie și șanse să înscrie mult, ceea ce s-a și întâmplat. Cu toate că am avut ceva probleme în apărare la începutul sfertului și începutul reprizei a doua, am reușit să ne revenim și totul a decurs bine.

Vă pare rău că se încehie sezonul având în vedere actuala formă a echipei?
Chiar regret acest lucru pentru că după anul nou, am jucat un baschet de calitate. Trebuie să amintesc de fiecare dată de cele 4 meciuri pierdute în ultima secundă, pentru că ele chiar au reprezentat o problemă. Acum însă avem nevoie de o pauză pentru că liga din Romania este o ligă puternică în care nu e chiar ușor să joci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii