Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Meciul de la Iași este foarte important pentru noi”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
25.01.2011

La mijlocul acestei săptămâni este programată etapa intermediară cu numărul 18, în cadrul căreia Energia Rovinari va da piept cu Politehnica Iași la Sala Sporturilor de lângă Dealul Copoului. Slobodan Nikolic a acceptat să vorbească site-ului totalbaschet.ro despre următorea dispută pe care o va susține echipa pe care o antrenează.

Total Baschet: Ce aşteptări aveţi de la meciul cu Politehnica Iaşi?

Slobodan Nikolic: Pentru noi meciul cu Iaşi este foarte, foarte important pentru că după partida de duminică cu București, care a fost de asemenea un meci greu însă important, aceasta echipa are nevoie să-și păstreze forma, să joace bine. Bineînțeles, echipa are nevoie de o noua victorie. Drumul până la Iaşi este o încercare pentru noi, data fiind distanţa. Chiar dacă Politehnica se află pe locul 14 în clasament, asta nu înseamnă că este un meci în care suntem din start declarați învingători. Am incercat să îmi fac jucăorii sa înţeleagă că acesta este un meci greu și că avem nevoie de o nouă victorie. 

Total Baschet: Care este relaţia dintre dumneavoastră şi preşedintele clubului, Marius Vlaicu în aceste momente?

Slobodan Nikolic: Trebuie să spun că domul Vlaicu este o persoana de încredere care este foarte bun în ceea ce face .Ca orice preşedinte al unui club din baschetul românesc , cred că domnul Vlaicu încearacă să facă tot ce-i stă în putință pentru binele echipei. Din moment ce acesta îşi face treaba eu nu pot avea nici o problema cu dânsul. Cu toţii ştim că domnul Vlaicu a încercat întotdeauna să ne arate că nu exista niciun fel de probleme. Eu ştiu că o mare parte din buget merge spre clubul de handbal şi că respectiva echipă este una foarte puternică. Cu toate că de multe ori oamenii nu înţeleg acest lucru, domnul Marius Vlaicu înceracă să faca tot posibilul ca echipa să meargă aşa cum ar trebui.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii