Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: "Suntem favoriţi dar respectăm Braşovul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.03.2011

Slobodan NikolicSlobodan Nikolic, antrenorul Energiei Rovinari, consideră Braşovul, adversarul din această etapă, ca o echipă ce trebuie tratată cu respect, chiar dacă gorjenii sunt favoriţi cerţi la victorie.

Sunt ultimele două meciuri din campionat şi în ceea ce priveşte jocul de la Braşov se ştie că Rovinariul este favorită. Jucăm bine în ultimul timp şi, pe lângă victoria scontată, trebuie să jucăm şi un baschet foarte bun. Braşovul are o echipă cu mulţi jucători români foarte tineri, cu un pivot, Zeljko Bubanja, foarte experimentat, şi trebuie trataţi cu respect. Cu siguranţă vor avea o motivaţie împotriva noastră şi trebuie să începem meciul cu o apărare foarte bună, a declarat Slobodan Nikolic pentru Gazeta de Sud

Referitor la ce adversar ar prefera să întâlnească în playout, Nikolic spune că îi este indiferent şi că îi pare rău că Energia nu face parte din primele opt echipe ale campionatului.

Nici nu mă interesează dacă jucăm cu Ciuc sau cu Iaşi în continuare, îmi pare rău că trebuie să jucăm în play-out, dar asta e situaţia, a mai spus Nikolic. 

Conform sursei citate, după victoria cu Gaz Metan Mediaş, baschetbaliştii au fost asiguraţi că vor primi şi banii restanţi din salariu

Nici nu contează banii. După meciul cu Mediaş am primit asigurări că situaţia se va reglementa. Sunt mici întârzieri, însă este o problemă normală. Pentru noi contează să jucăm un baschet bun în continuare şi regretăm că nu jucăm în play-off, a mai afirmat Nikolic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii