Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolici ar putea fi demis de la Energia Rovinari

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.01.2011

Președintele echipei Energia Rovinari, Marius Vlaicu, a declarat că antrenorul Slobodan Nikolici va fi demis dacă formația pe care o antrenează tehnicianul sârb nu va câștiga meciul de acasă, cu CSM București, din runda următoare a primei ligi, la masculin.

Oficialul grupării din Rovinari a mai spus că nu poate explica evoluția slabă a echipei din prima parte a întâlnirii pierdută, duminică, cu formația CS Otopeni, scor 83-85. “La 50-33 la pauză nu prea am multe de spus. Din partea mea, domnul Slobodan Nikolic are ultimatum. Dacă nu câştigă meciul cu CSM Bucureşti, ne strângem mâinile şi ne despărţim”, a precizat, pentru sportingorj.ro, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia.

Acesta a mai adăugat că obligaţia antrenorului este aceea de a antrena, nu aceea de a pune presiune pe arbitrii: „Poziţia mea oficială, ca preşedinte al clubului şi ca fost arbitru, este aceea că nu cavalerii fluierului au fost cei care ne-au împiedicat să avem rezultate bune, ci jocul şi atitudinea noastră din teren. Dacă el a pus presiune pe arbitrii, acum pun eu presiune pe el”, a mai spus Marius Vlaicu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii