Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

STATISTICĂ. BC Mureş nu a câştigat niciodată contra CSU Ploieşti

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.03.2011

Ploiesti MuresPartida dintre BC Mureş Tg. Mureş şi CSU Ploieşti nu are numai o însemnătate matematică în clasamentul actual al Diviziei A ci şi una istorică. Dacă va învinge astăzi, Mureşul va fi la prima victorie din istorie în faţa ploieştenilor.

De la promovarea actualului club din Mureş în Divizia A, în 2005, între cele două echipe au avut loc 15 confruntări, atât în campionat cât şi în Cupa României, toate fiind câştigate de prahoveni.

Din acestea, 11 partide au contat pentru sezonul regulat al Diviziei A, două pentru Faza I a playoffului sezonului 2007 – 2008 şi două pentru Cupa României.

Cea mai mare diferenţă de scor în meciurile directe a fost stabilită chiar în prima confruntare dintre cele două echipe, când Ploieştiul s-a impus, în deplasare, cu 108 – 44.

Cea mai mică diferenţă de pe tabelă a fost înregistrată pe 27 martie 2007, când prahovenii au câştigat, tot în deplasare, cu 87 – 84.

Partida tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 79 – 68 pentru Ploieşti. 

Momentan CSU Ploieşti ocupă primul loc al Diviziei A, cu 23 de victorii şi 4 înfrângeri, în timp ce Mureşul se află pe locul 5, cu 20 de victorii şi 7 înfrângeri.

Credit foto: Radu Roşca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii