Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Atanackovic: „Am arătat că avem caracter și am reușit să obținem victoria”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
03.04.2011

Stefan AtanackovicCSU Atlassib Sibiu a încheiat sezonul regulat cu o victorie obţinută în faţa propriilor fani cu scorul de 82-71 împotriva echipei BCM U Piteşti. Rezultatul pozitiv al lui CSU urma să asigure abordarea play-off-ului de către echipa sibiană de pe locul al 8-lea, însă victoria reuşită de CS Municipal Oradea în compania celor de la CS Otopeni a propulsat Sibiul până pe locul şapte, aceştia urmând să dea piept pe mai departe cu ”U” Mobitelco BT Cluj Napoca. La finalul disputei, fundaşul sârb din lotul sibienilor, Stefan Atanackovic, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, csusibiu.ro, că  aceata a fost o partidă pe care el personal,a abordat-o cu mari emoţii, presiunea calificării în play-off apăsând greu atât pe umerii săi, cât şi pe cei ai colegilor lui:

A fost un meci dificil dar am jucat pentru a câștiga. Noi a trebuit să obținem această victorie cu orice preț pentru a nu fi la mâna altor echipe. Am început bine partida dar din cauza oboselii acumulate în ultimele meciuri, am permis echipei din Pitești să revină în joc. Din acest motiv meciul s-a terminat la o diferență destul de mică. Probleme am avut și în cea de a doua jumătate a meciului dar am arătat că avem caracter și am reușit să obținem victoria. Eu cel puțin, am jucat acest meci cu foarte multă emoție pentru că mi-am dorit foarte mult să ne calificăm în playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii