Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Streetball Competition 2011

Andrada Comănici

Andrada Comănici
23.01.2011

Sport Arena, FunSports şi Euro Educational organizează la Braşov Streetball Competition 2011, în perioada 29-30 ianuarie. Concursul va fi găzduit de sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov şi va fi destinată categoriilor băieţi şi fete cu vârste peste 18 ani şi baieti sub 18 ani şi va include meciuri trei la trei, meciul presei, concurs de aruncări de 3 puncte şi de slam-dunk dar şi alte meciuri surpriză.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail office@euroeducational.ro până pe data de 26 ianuarie a anului curent, programul competiţiei urmând a fi elaborat după cunoaşterea numărului de echipe înscrise. Detalii suplimentare referitor la Streetball Competition se găsesc pe site-ul www.funsports.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii