Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Alin Andrieș și Dragoș Gheorghe se alătură lui SCM U Craiova

Surse. Alin Andrieș și Dragoș Gheorghe se alătură lui SCM U Craiova

SCM U Craiova se va baza în sezonul 2020/2021 pe serviciile lui Alin Andrieș și Dragoș Gheorghe. Cei doi jucători vor ajunge în Bănie, după cum anunță surse apropiate site-ului nostru.

Update - ora 13:20

Transferul lui Alin Andrieș la SCM U Craiova a fost efectuat, conform Big Management România.

Știrea inițială.

Alin Andrieș are 29 de ani, măsoară 1.97 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. În sezonul 2019/2020 a jucat pentru CSM Târgu Jiu și în 10 partide bifate în LNBM a adunat cifre statistice de 7.8 puncte, 3.6 recuperări și 1.7 pase decisive în aproape 22 de minute jucate pe meci. În cariera lui a mai evoluat pentru Timba Timișoara, Gaz Metan Mediaș, SCM Timișoara și Athletic Constanța.

Dragoș Gheorghe a împlinit la începutul anului 24 de ani și tocmai a ieșit de sub incidența regulii U23. El măsoară 2.01 metri și este un jucător de poziția 4. În sezonul trecut a evoluat în Liga 1 la Agronomia București. În LNBM a strâns 55 de partide în echipamentul lui BC CSU Sibiu și U Cluj-Napoca.

SCM U Craiova îi are în lot pe Dragoș Diculescu și Andrei Oprean, ambii eligibili pentru regula U23. Jonathan Person, Monyea Pratt, Dino Cinac, Makol Mawien și Goran Filipovic sunt baschetbaliștii străini semnați de gruparea lui Aco Todorov până în acest moment. De asemenea, conform surselor noastre, Bogdan Țibîrnă va continua la Craiova.

*foto: SCM Timișoara

11 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Mda
    Nu imi vine a crede ce echipa slabă și-a făcut Craiova. Ultimii 2 străini sunt slabi rau de tot. Parson mediocru. Jucătorii români în afara de Diculescu sunt de locul 8. Nu pot emite pretenții la primele 6...

    cu 3 ani în urmă (07.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Mda
      Partial color...ultimii doi straini nu sunt slabi deloc,vei vedea,in rest de acord,Person straveziu,romani adusi doar ca jaloane la antrenament pe bani putini.Daca mai vine un strain bun sau mai mult,il schimba pe Person dupa presezon cand se vor convinge ca omul e praf,ne ajung Diculescu si Tibarna sa intram in primele 6.

      cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    • Csm.O:

      .
      Vedem, eu cred ca pivotul adus e sub Gudul. Poate ia Troupe cetățenia si ar fi un plus pentru voi.

      cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Vedem
      Cu Troupe e o axioma,daca isi ia cetatenia,echipa care pune mana pe el face chiar o achizitie.Gudul nu era pivot de meserie,defensiv era cam gaura,compensa oarecum prin calitate atletica,lucru care place ochiului.

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Pe hârtie noii jucători ai Craiovei nu prea impresionează. Dar este posibil să surprindă pe teren, în condițiile astea, pline de incertitudine.
    Probabil Mo s-a vândut scump și nu au mai rămas mulți bani.
    Vedem, momentan par sub Voluntari, Pitești sau Sibiu.

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Gyke
      Te stiu om avizat in domeniu,ce ti se pare asa grozav la Voluntari sau Pitesti?

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Buzeștii
      Eu spun că Voluntari au un backcourt grozav cu Hickey, Joseph și Lee. Alături de ei vor juca doi U23 buni, Badiu și Garbea. Dacă vor reuși să-l aducă pe Vlad la o formă decentă și Borovnjak va fi motivat să joace pentru banii pe care-i câștigă, atunci ar deveni o pretedentă principală la locul 3.
      Pe hârtie Piteștiul, post cu post, stă mai bine decât voi, iar Costescu e un antrenor care livrează (oricât îmi displace mie omul). La voi, Aco pare omul care se mulțumește cu puțin.
      Iar Sibiul are tradiția de a se fi luptat constant în ultimii 5 ani cu Cluj și Oradea, o combinație riscantă de experiență și tinerețe și un foarte bun contingent de români. Momentan rămâne de văzut cine va fi liderul și cât de tare va conta absența publicului.
      Astea sunt pe scurt părerile mele despre cele 3. Rămâne de văzut cât de tare mă voi înșela 😉.

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Gyke
      Evident,pareri argumentate si interesante,cred eu insa cu prea multi de daca,insa in teorie lucurile stau cam cum spui in privinta Voluntariului.In privinta Pitestiului chiar te contrazic,poate doar Costescu sa iti confirme previziunile.Ca o opinie generala personala,cred mai cu tarie in jucatori cu foame de consacrare,aflati pe un trend ascendent,decat in cei mai cu nume dar aflati pe panta descendenta a carierelor lor.Aco a fost mereu smecher,insa anul asta sper sa fi scapat de influentele mizerabile din jur si sa doreasca sa-si arate valoarea,

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Re
      Evident că fiecare suntem subiectivi și supuși greșelii.
      Parțial de acord, Jerry și Gajovic sunt pe panta descendentă a carierelor lor, dar cred că Costescu le poate frâna coborârea. Bishop mi se pare încă un jucător solid, nu rupe norii dar nici nu te lasă la greu. PG ul lor mi se pare peste ce propuneți voi, singura mare problemă e Jevtovic, care la Steaua a fost foarte slab. Și ei, ca și voi mai au un străin de anunțat, vedem cine câștigă ultima mână.
      Ce nu-mi place la voi: Person e un jucător șters, Mo are totuși o vârstă și el. Ați adus un pivot african/american rookie, puternic, dar cumva limitat, rămâne de văzut cum se va adapta. Cei doi ex-iugoslavi pentru mine sunt tot rookie... Asta nu e neapărat rău, dar încă nu au dovedit nimic. Îmi aduc aminte de Kutlesic, adus anul trecut în iarnă de Steaua, din postura de cel mai bun marcator al campionatului sârb, o cruntă dezamăgire.
      Sper doar să apucăm să vedem cine a avut dreptate...

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Am uitat
      Unde stați voi mai bine e la U23, dar nu știu cât va conta...

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ReRe
      Imi face mare placere sa avem aceste schimburi de opinii,nu numai prin prisma faptului ca vedem destule lucruri in mod asemanator.De data asta chiar ma bucur ca si tu confirmi faptul ca Person e modest,eu zic mai mult,e petarda,nu are ce cauta la o echipa ce isi doreste ceva,cum in egala masura nu inteleg in ruptul capului miscarea cu Jevtovic,un jucator mai mult decat limitat.Dau un oarecare credit alor nostri si prin prisma faptului ca avem croati,iar astia functioneaza indiscutabil mai bine in echipa cu americanii,spre deosebire de sarbi,cred ca exact pe asta a mizat si Aco.Altminteri sunt optimist si spun ca ne vom revedea la sala,nu vom comenta sezonul doar din postura de telespectatori.

      cu 3 ani în urmă (10.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii