Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse: Dwight Lewis aproape de despărţirea de BC Mureş UPDATE: Poziţia oficială a BC Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.04.2011

UPDATE 03 aprilie, ora 17:34. Clubul BC Mureş a publicat pe site-ul propriu un comunicat de presă prin care lămureşte poziţia sa în legătură lui Lewis

Lewis a nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu CSU Braşov, ca şi măsură disciplinară după prestaţia slabă de la Mediaş, dar mai ales pentru atitudinea ireverenţioasă faţă de antrenorul Déri Csaba la meciul respectiv. Lewis, care a primit şi alte sancţiuni pe linie administrativă, are şansa să dovedească în antrenamentele şi, în eventualitatea în care va fi folosit, în meciurile care au mai rămas de disputat, că valoarea lui este mult peste cea arătată la Mediaş, şi merită să îmbrace tricoul BC Mureş, eventual şi în campionatul viitor.

UPDATE 03 aprilie, ora 8:30. Clubul BC Mureş, prin vocea ofiţerului de presă, neagă aceste zvonuri.

Publicat iniţial pe 2 aprilie, ora 16:45

Dwight Lewis nu a ieşit la încălzire alături de coechipierii săi de la BC Mureş înaintea partidei cu CSU Braşov.

Surse apropiate clubului spun că echipa din Mureş se va despărţi de jucătorul de origine americană, mâine, 3 aprilie, urmând să se ia o decizie în acest sens.

Lewis a evoluat în 20 de meciuri pentru BC Mureş. El are medii de 26:16 minute jucate pe meci, 12.6 puncte, 3.1 recuperări şi o pasă decisivă pe partidă.

Vom reveni cu amănunte!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii