Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szabolcs Santa se întoarce la BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.08.2019

Szabolcs Santa se întoarce la BCM U Pitești

BCM U Pitești a realizat un transfer în această perioadă de pauză competițională. Formația din Trivale a anunțat oficial transferul lui Szabolcs Santa, jucător care a evoluat ultima dată la CSM Târgu Mureș.

Szabolcs Santa a împlinit pe 5 mai anul curent vârsta de 32 de ani. El este un jucător de poziția 5, care măsoară 2.09 metri.

În sezonul 2018/2019, Szabolcs Santa a jucat pentru CSM Târgu Mureș în Liga Națională de Baschet Masculin. În 32 de partide jucate el a avut medii statistice de 16.7 puncte, 11.0 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 25.6 la eficiență. Santa a înregistrat procentaje de 69.0% la aruncările din acțiune și 63.6% de la linia de libere.

Szabolcs Santa revine la BCM U Pitești, acolo unde a mai evoluat în sezonul competițional 2017/2018. El a jucat atunci 16 partide în Trivale și a avut cifre de 6.7 puncte și 4.9 recuperări.

În cariera lui Szabolcs Santa a mai jucat pentru BC Mureș, U BT Cluj-Napoca, CSM București, Steaua București și SCM U Craiova. El a strâns până în acest moment 255 de meciuri pe prima scenă a baschetului românesc, cu cifre de 6.1 puncte și 4.2 recuperări. Santa are în palmares un titlu național în 2011, când evolua la Cluj-Napoca.

7 comentarii la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești Renan :

    Ma asteptam
    La un 5 clasic străin pentru back up pentru Sturanovic. Gheorghe, Măciucă ca jucători u23 si Ciotlaus, Santa, Fraseniuk. Oare Chirof sa nu mai ramana? Consider că e nevoie de încă un u23. Si...ultimii jucători străini ma gandesc ca va fi un 3 si un 4. Vedem...

    cu 4 ani în urmă (04.08.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Santa ii de folos, mare, puternic. Back up bun pentru ce aveti pe 5, dar va trebuie clar un 4 solid.

      cu 4 ani în urmă (04.08.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Santa
    Santa este un jucător foarte bun,dar daca Pitești are de gând să atace sezonul asta cu Sturanovic si Santa e jale mare !!

    cu 4 ani în urmă (04.08.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      Sturanovic
      Sincer, ti se pare un 5 clasic slab?!

      cu 4 ani în urmă (04.08.2019)
    • tanaseb:

      Re
      @Tommy, de acord si nu prea. Santa e bun, da, dar nu cred ca Pitestiul va sta doar in cei 2 sub panou. Nu or semnat pe nimeni pe 4. Vad o linie de romani buna acolo.

      cu 4 ani în urmă (04.08.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Renan
    In comparatie cu celalalte echipe din acest sezon ,ma refer strict la cei care au anunțat pivoții,DA

    cu 4 ani în urmă (04.08.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    D-le Eduard Popa,
    Intrati urgent pe site-ul U-Bt, care duminica seara tarziu a anuntat o noua achizitie pe post de pivot !

    cu 4 ani în urmă (04.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii