Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: ”Ne vom baza pe Lewis pentru partidele de play-off”

Roxana Prichici, Foto: staychill.net

Roxana Prichici, Foto: staychill.net
05.04.2011

După ce nu a jucat în ultima etapă deoarece, conform bcmures.com, ”nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu CSU Braşov, ca şi măsură disciplinară după prestaţia slabă de la Mediaş, dar mai ales pentru atitudinea ireverenţioasă faţă de antrenorul Déri Csaba la meciul respectiv”, Dwight Lewis nu va evolua nici în Cupa României. Regulamentul FRB permite folosirea a doar patru stranieri în meciurile de Cupă, astfel că Deri Csaba a decis să-i păstreze în lotul pentru Final Four pe JuJuan Cooley, Alexandar Mladenovic, Jason Forte și Jason Straight. BC Mureș va întâlni joi în semifinalele Cupei formația Gaz Metan Mediaș. Președintele clubului târg-mureșean, Szalkay Jozsef, a declarat pentru zi-de-zi.ro că Lewis își va duce contractul cu BC Mureș la bun sfârșit, urmând să revină pe teren în primul tur al play-off-ului. ”Tigrii” vor juca pe 13 și 14 aprilie în deplasare la Steaua Turabo.

Dwight Lewis are contract cu BC Mureş până la data de 15 aprilie. După expirarea contractului se va lua o decizie în legătură cu acest jucător, dacă merită să reînnoim sau să prelungim contractul cu el. La Final Four Lewis nu va juca, însă ne vom baza pe el în partidele de play-off. Până atunci însă trebuie să dovedească la antrenamente că merită să joace la această echipă, şi că va reveni la forma care l-a consacrat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii