Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szijarto: „Nu ma așteptam să ne asigurăm prima poziție încă din etapa a 28-a”

totalbaschet.ro, Foto: Radu Roșca

totalbaschet.ro, Foto: Radu Roșca
28.03.2011

CSU Ploiești s-a impus fără mari probleme, exceptând sfertul al doilea, în fața grupării BC Mureș Târgu Mureș, scor 92-73, asigurându-și matematic prima poziție înaintea playoff-ului. Levente Szijarto a declarat pentru site-ul oficial al clubului, faptul că nu s-a așteptat ca echipa sa să aibe asigurat primul loc în Divizia A, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Chiar și așa, Szijarto afirmă faptul că următoarele jocuri vor fi tratate cu seriozitate, Ploieștiul dorind să învingă și în următoarele două confruntări cu BCM U Pitești și Gaz Metan Mediaș

Nu ne aşteptam să încheiem matematic sezonul regulat pe primul loc cu două etape înaintea finalului. Acest lucru ne dă o motivaţie în plus, vrem să câştigăm partidele cu BCA şi Gaz Metan, pentru a pregăti cât mai bine Final Four-ul de la Tg. Mureş. Sperăm să ne luăm revanşa în faţa Stelei pentru înfrângerea din campionat, şi, mai presus de toate, să readucem Cupa la Ploieşti. Nu am nicio preferinţă pentru primul tur al playoff-ului, important este ca noi să ne facem treaba cât mai bine pentru a ne face singuri o vacanţă mai lungă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Te asteptam la Oradea
    Levi...in sezonul viitor te asteptam la Oradea, impreuna cu Titus...sa facem o echipa MARE. Te vom primi cu bratele deschise. E timpul ca si Oradea sa conteze in lumea buna a baschetului romanesc. HAI CSM ORADEA.

    cu 13 ani în urmă (28.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii