Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ţenter şi-a trimis băieţii la joc din dorinţa acestora

Andrada Comănici

Andrada Comănici
18.01.2011

Masa din ziua precedentă meciului jucat de "U" Mobitelco împotriva celor de la BC Piteşti a avut efecte adverse asupra nu mai puţin de opt jucători din lotul lui Marcel Ţenter. Conform Federaţiei Române de Baschet, echipa de pe Someş se afla în posibilitatea de a cere amânarea partidei. Cu toate acestea, meciul s-a disputat, "U" Cluj câştigând meciul după o repriza de prelungiri, scor 85-92.

„Meciul de la Piteşti a fost un meci dificil, dar cu un final fericit. Am avut parte de o noapte grea înainte, prânzul servit în ziua precedenta nu ne-a priit. Opt jucători au suferit indigestie. Chetreanu, Fometescu şi Thomson au ajuns şi la injecţii pentru a calma durerile. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor şi dorinta lor de a juca chiar în condiţiile vitrege. Amânarea s-ar fi putut răsfrânge nefavorabil asupra psihicului nostru”, a declarat tehnicianul clujenilor în cadrul emisiunii Ora de sport difizata pe TVR Cluj.

Chiar dacă Piteştiul se anunţa a fi totuşi o echipă accesibilă pentru Mobitelco, aceştia nu au reuşit să se impună decât în urma primei reprize de prelungiri. Ultimele secunde ale timpului regulamentar au fost trăite cu nervii întinşi la maxim de ambele tabere.

„Trebuia să câştigăm în ultimele 30 de secunde din timpul regulat, dar epuizarea şi-a spus cuvântul şi am făcut două greşeli nepermise. Calmul s-a reinstalat rapid în tăbara noastră şi am reuşit să ne menţinem forţa psihică şi să câştigăm meciul”, a conchis tehnicianul.

 

Marcel Tenter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii