Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Țenter: ”Sibienii vor încerca tot ce e posibil ca să intre în play-off”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
18.01.2011

Perioadă de foc pentru ”U” Mobitelco. În decursul a doar cinci zile, clujenii vor da piept cu eternii rivali de la CSU Atlassib și cu dușmanii de la CSU Asesoft. Marcel Țenter nu vrea să vorbească încă de partida de miercurea viitoare de la Ploiești, concentrându-se pe derby-ul de sâmbătă cu CSU Atlassib, formație ce se află pe locul 12 și nu-și permite pași greșiți, pentru a mai putea spera la play-off. Țenter a răsuflat ușurat după ce ”U” s-a impus în prelungiri în prima etapă în fața lui BCM U Pitești. 

Am realizat ceea ce ne-am propus în prima etapă, să aducem două puncte din deplasare, pentru a pregăti următoarele două meciuri extrem de importante, cu Sibiu și cu Ploieștiul. Sibienii s-au întărit, s-a văzut în meciurile de pregătire, au bătut în amicalul cu BC Mureș și au fost aproape de victorie în partida cu CSU Asesoft. E clar că nu sunt mulțumiți de poziția actuală din clasament și vor face tot ce e posibil ca să intre în play-off. Este o luptă strânsă între mai multe echipe pentru ocuparea ultimelor locuri care asigură prezența în play-off, CSU Atlassib este una dintre ele”, a declarat tehnicianul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii