Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Țenter: ”Suntem mai puternici decât în sezonul trecut”. Cristescu: ”Echipa a câștigat o constanță în joc”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
13.04.2011

Marcel Țenter a declarat înaintea primelor meciuri din seria cu CSU Atlassib că play-off-ul este ca și o competiție nouă, ce s-a întâmplat în sezonul regulat nefiind foarte important. Antrenorul vicecampioanei spune că are încredere în echipa sa și că jocul colectiv este cheia succesului pentru ”U” în cursa spre titlu.

Nu trebuie să privim aceste două meciuri altfel decât într-un mod corect și profesioal. Indiferent de cum s-au desfășurat ostilitățile în sezonul regulat, play-off-ul de desfășoară după alte reguli. Presiunea e mult mai mare. În acste condiții datele problemei se schimbă, echipa care va conștientiza aceste lucruri și le va pune în aplicare va avea câștig de cauză. Am încredere în forța echipei noastre, vrem să câștigăm primele două meciuri și să nu avem parte de accidentări, pentru că de acum încolo avem meciuri consecutive, aportul fizic va fi mult mai mare și totodată aportul băncii va fi important, în special în meciurile din a doua zi. Avem o chimie a jocului bine structurată. Dacă ținem sub control orgoliile personale și jucăm pentru echipă suntem un grup redutabil și putem învinge pe oricine. Din acest punct de vedere suntem mai puternici decât în sezonul trecut. 

La rându-i, Mircea Cristescu este de părere că echipa a progresat față de anul trecut.

Față de anii trecuți echipa și-a câștigat o constanță în joc, indiferent că e primul sfert, al doilea sau al patrulea, și indiferent de numele adversarului, jucăm cam la fel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii