Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară stabileşte un nou record personal la aruncările de trei puncte chiar în meciul cu Oradea

Andrada Comănici

Andrada Comănici
15.04.2011

Gaz Metan Mediaş s-a impus în această seară cu scorul de 85-64 în faţa celor de la CSM Oradea în partida secundă a seriei de confruntări care vor decide numele echipei ce se va califica în faza semifinală. Jucan şi compania s-au impus lejer, deşi nu au beneficiat de aportul unui jucător esenţial în această partidă. Este vorba despre americanul Deven Mitchell care nu a evoluat în această seară din pricina unei probleme familiale.

Remarcabilă a fost şi evoluţia extremei Gazului, Titus Nicoară, acesta reuşind să stabilească un nou record personal de-a lungul acestei partide disputate împotriva echipei din oraşul său natal, Nicoară fiind născut la Oradea. Într-un interviu acordat de jucătorul Mediaşului în exclusivitate pentru totalbaschet.ro cu ceva timp în urmă, acesta declara următoarele: „Cu siguranţa trebuie sa îmi îmbunătăţesc în primul rând aruncarea dar sunt multe aspecte la care trebuie sa mai lucrez”. Nicoară a făcut întocmai cum a spus şi, deşi este un jucător care îşi duce veacul sub panou, în această seară a răpus formaţia antrenată de Cristian Achim şi cu aruncări de trei puncte, reuşind să transforme două din trei încercări. Sorţii au fost de partea orădeanului în această confruntare, acesta reuşind una dintre cele două aruncări de la mare distanţă cu ajutorul panoului. Nicoară îşi încercase norocul şi anterior, de două ori în actualul sezon contra celor de la CSU Atlassib Sibiu şi tot de două ori în sezonul precedent, împotriva celor de la Steaua Turabo, fără succes însă.

Intrat pe teren pe final de dispută, jucătorul cu origini române, Patrick Marcu a reuşit şi el să treacă mingea prin inel din spatele semicercului, figură reuşită anterior şi în partida disputată de Gaz Metan pe terenul campioanei CSU Asesoft.

Titus Nicoara

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    serios?
    E o stire asa fantastica faptul ca un jucator a dat pentru prima data 2 aruncari de 3p? Mi se pare chiar trist sa "sarbatoriti" cu un articol special pentru aceasta cica ocazie speciala... Inteleg ca e pivot si nu arunca deobicei...dar asta ce inseamna ca o sa facem articole cand dau conducatori 2 dunkuri intrun meci? Penibil articol fara nici o suparare....Nu merita decat o mentionare in cronica meciului si atat

    cu 13 ani în urmă (15.04.2011) Raspunde
  • uskatu :

    zoki
    sa nu uitam ca la all star game la concursul de aruncari de 3 puncte a castigat pivotul clujului,Zoki,deci nu e imposibil

    cu 13 ani în urmă (15.04.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Oradean
    Titus , va putea sa-si imbunatateasca procentajul de 3 puncte in sezonul viitor cand va fi coechipierul echipei CSM Oradea, impotriva celor de la Gaz Metan. Titus, te asteptam cat mai repede acasa....sa aducem titlul la Oradea.

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii