Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară:”Sunt sigur ca mâine vom avea parte de un meci greu”

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)
08.04.2011

La finele semifinalei disputată de BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, în cadrul Cupei Romaniei, semifinală încheiată cu scorul de 88-100 în favoarea formației medieșene, Titus Nicoară, component al învingătorilor a declarat că diferența de 12 puncte înregistrată pe tabela de marcaj, la sfârșitul partidei, nu a însemnat nimic, meciul, în opinia sa, fiind unul echilibrat. De asemnea, el este de părere că cele 100 de puncte marcate de echipa sa, ca de altfel de orice echipă, reprezintă o performanța care asigură victoria în partide ca acestea.

Publicul din Tg-Mureş a fost unul senzaţional. Chiar dacă partida s-a terminat la 12 puncte, meciul a fost unul echilibrat. Cred că in momentele mai importante am jucat mai bine şi ne-am apărat în primul rând mai bine. Noi am reuşit să marcăm 100 de puncte, ceea ce înseamnă mult şi cred că dacă o echipa reuşeşte această performanţă, nu poate pierde. Normal că ne aşteptam la o atmosferă uimitoare însă am venit aici să câştigăm. Eu am ştiut că o să fie un meci greu şi chiar s-a dovedit unul foarte dificil. Despre meciul de mâine pot spune că nu ne este teama de Steaua. Cred că oricare ar fi fost adversarul în fianală,meciul ar fi fost unul dificil. Sunt sigur ca mâine vom avea parte de un meci greu, a declarat Nicoară în exclusivitate pentru totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii