Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tommie Liddell a semnat cu SCM Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.01.2011

Americanul Tommie Liddell(25 de ani, 1,93 metri, fundaș) a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2010/2011 cu formația SCM Craiova. În acest moment formația olteană numără în lot 6 străini, cel mai probabil vom afla zilele următoare care jucător își va încheia socotelile cu această echipă.

Liddell a evoluat în NCAA la colegiul St. Louis fiind votat în 2006 rookie of the year. Anul următor a fost cel mai bun jucător al aceluiaș colegiu, având medii de 15.4 puncte, 6.8 recuperări și 2.6 pase decisive, ghidându-și echipa până în semifinalele conferinței Atlantic. În afara Statelor Unite el a mei trecut pe la formațiile Boheimos din Uruguay(2009/2010) și Magixx KidsRights Nijmegen din Olanda(2010).

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii