Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toni Rotaru a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rapid. Video

Toni Rotaru a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rapid. Video

CSU Sibiu 2 a suferit o înfrângere în Liga 1 Masculin în fața celor de la Rapid București, scor 63-69, în primul meci din turneele din această rundă în cadrul diviziei a doua de baschet.

Vestea proastă pentru Dan Fleșeriu este dată de acccidentarea suferită de Toni Rotaru. La minutul 2 al partidei, după ce a reușit să înscrie primul său coș din partidă, Toni a suferit o accidentare la mijlocul terenului, fără să fie deranjat de vreun adversar. (Vezi momentul la minutul 32 în clipul de mai jos)

Toni a părăsit terenul ajutat de coechipieri, fără să poată calcă deloc în piciorul stâng. Din primele informații, accidentarea pare a fi una gravă pentru tânărul sportiv al sibienilor. Oficialii ardelenilor se tem chiar că ar putea fi vorba de o ruptură la tendonul lui Ahile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Accidentarea lui Rotaru este una care poate avea repercusiuni grave pentru echipa mare a Sibiului. Toni devenise un om important în rotația ardelenilor, în special în contextul întinderii suferite în FIBA Europe Cup de Lucas Tohătan. Astfel, în meciurile din bula de la Voluntari din ultimul turneu al turului de LNBM, Toni a jucat 8 minute cu CSO Voluntari, respectiv 20 de minute cu Athletic Constanța.

În cele din urmă satelitul Sibiului a pierdut partida contra Rapidului la șase puncte. Victor Georgescu a marcat 16 puncte, cu 6 intercepții și Robert David Stan a reușit un double-double, cu 14 pucnte și 11 recuperări. 

La Rapid s-au remarcat Luca Vasile, cu 18 puncte, Bogdan Sandu, cu 15 puncte, 11 recuperări și +20 eficiență și Laurențiu Dumitrescu cu 12 puncte. 

Pentru Rapid urmează ca duminică să dea piept cu ACSB Liliecii București, în timp ce CSU 2 Sibiu va înfrunta pe Agronomia București. 

*foto: captură youtube FRB Tv

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii