Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Totalbaschet.ro va fi prezent la Final 4 şi All Star Game

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2011

Pentru a vă oferi toate amănuntele legate de Final 4 şi All Star Game în timp real, totalbaschet.ro va deplasa la Tg. Mureş şi apoi la Sibiu o echipa formată din trei redactori şi un fotoreporter.

Astfel Costin Marinescu, Ioana Ardereanu şi Viorel Sălceanu vă vor ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor din cele două zile ale Final 4-ului de la Tg. Mureş iar Daciana Frăţilă vă va oferi cele mai interesante instantanee foto ale turneului.

În cele două zile veţi putea găsi pe site-ul nostru avancronici, cronici, analize, imagini şi declaraţii ale celor implicaţi.

Sâmbătă, 9 aprilie, de la Sibiu, informaţiile vă vor fi oferite de Costin Marinescu, Ioana Ardereanu şi Andrada Comănici iar fotografiile de Andor Marton.

Rămâneţi pe totalbaschet.ro pentru a avea imaginea completă a trei zile pline de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii