Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am fost agresivi, am avut energie și așa am făcut diferența”

Tudor Costescu: „Am fost agresivi, am avut energie și așa am făcut diferența”

Dinamo Știința s-a impus în fața celor de la BCM U Pitești, scor 86-72, în etapa a VII-a din LNBM – Grupa Valorică A.

La finalul partidei, Tudor Costescu a comentat acest succes:

„A fost o victorie meritată după aspectul jocului. Am câștigat trei sferturi din patru destul de clar. Pe finalul meciului ne-am relaxat puțin. Toți jucătorii intrați în teren s-au achitat bine de sarcini, au fost agresivi, au avut energie și asta a făcut diferența. Ce mă bucură e faptul că a fost o perioadă bună de timp în care am reușit să fim agresivi și să avem o intensitate bună și cred că aici s-a făcut diferența. Acest lucru ne-a dus la această diferență de scor”.

Cât despre lupta pentru Top 6, Costescu a spus că:

„Este o luptă foarte foarte ascuțită. Toate echipele au șanse la Top 6, inclusiv Piteștiul. Nu e nimic clar până când mai sunt 2, 3 etape. Pentru noi ar fi un lucru extraordinar, că am avut un debut foarte foarte greu în prima parte a sezonului, dar am obținut niște victorii importante în prima parte a turului”.

Etapa viitoare, Dinamo Știința va avea o deplasare dificilă pe terenul celor de la U-BT Cluj.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii