Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ”Am reușit unul dintre cele mai bune jocuri din campionat”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.03.2011

BCM U Pitești și-a asigurat prezența în play-off după victoria cu CSU Asesoft. Tudor Costescu a explicat pentru totalbaschet.ro cum a reușit echipa sa să încurce campioana. În ultima etapă, BCM U Pitești va juca în deplasare la Sibiu. Antrenorul piteștenilor a declarat că se așteaptă la un meci echilibrat cu CSU Atlassib, pe care speră să-l câștige pentru a termina sezonul regulat cu un rezultat pozitiv și a evita locul opt, care ar însemna să se reîntâlnească cu CSU Asesoft în sferturi.

Am reușit aseară unul dintre cele mai bune jocuri din campionat, în fața campioanei en-titre. Mă bucură maniera în care jucătorii au reușit să se monteze și mobilizeze pentru un meci capital, cu atât mai mult cu cât veneam după o înfrângere apasătoare acasă în fața Stelei. De această dată am fost mai pragmatici în atac și am avut procentaje bune atât din acțiune cât și la aruncări libere, dar am și reușit să depășim adversarul la raportul recuperărilor. De aici au venit câteva contraatacuri care ne-au desprins la începutul jocului și care ne-au ținut la conducere și pe parcursul lui. Cred că am pregătit tactic corect ambele faze ale jocului și am reușit să respectăm ce ne-am propus. Până la meciurile din play-off ne aşteaptă ultima etapă la Sibiu, al cărei rezultat ne va lămuri asupra adversarului din primul tur. Din cele două variante preferăm Mediaşul, deşi şi asupra Ploieştiului avem un ascendent moral prin prisma ultimului rezultat, dar Ploieştiul este echipa cu cea mai mare experienţă de play-off. De aceea am şi început să pregătim jocul de la Sibiu pe care doresc să-l câştigăm. Ştiu ca ei stau încă în aşteptarea rezultatelor ultimei etape şi au nevoie de victorie cu noi, dar ne vom respecta imaginea formată şi suntem hotarâţi să câştigăm. Mă bucură ca vom juca în faţa unei echipe motivate, dar şi ei vin după un meci greu şi solicitant, deci pornim de pe poziții egale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii