Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Câteva neatenții ne-au făcut să scăpăm această victorie”

Tudor Costescu: „Câteva neatenții ne-au făcut să scăpăm această victorie”

Dinamo Știința a scăpat printre degete victoria în partida de pe terenul celor de la CSU Sibiu, în etapa a X-a din LNBM – Grupa Valorică A.

Alb-roșii au condus aproape tot meciul, dar s-au văzut egalați pe final și au pierdut în cele din urmă în repriza de prelungiri.

Cu toate acestea, Tudor Costescu a apreciat prestația elevilor săi în partida din Sala Transilvania:

„A fost un meci de o intensitate mare. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că în condițiile noastre au prestat un joc excelent. Din păcate câteva neatenții și prestații individuale ne-au făcut să scăpăm această victorie. Totul este explicabil din cauza rotației extrem de scurte pe care am avut-o și a presiunii pe care ne-au pus-o adversarii. Totuși, cred că am evoluat puțin față de ultimele două meciuri și acesta este un aspect care mă bucură”

Dinamo Știința a ajuns astfel la 3-7. Etapa viitoare vor primi vizita Timișoarei.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii