Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Pentru noi e o mare provocare, mai ales pentru faptul că în tur nu am arătat așa cum ar fi trebuit”

Tudor Costescu: „Pentru noi e o mare provocare, mai ales pentru faptul că în tur nu am arătat așa cum ar fi trebuit”

Dinamo Știința București va primi vizita celor de la CSM CSU Oradea, în etapa a noua a LNBM – Grupa Valorică A.

Alb-roșii au de răzbunat înfrângerea suferită pe 18 octombrie, în runda a doua a Ligii Naționale, când au pierdut la 20 de puncte, scor 74-94.

Antrenorul lui Dinamo Știința, Tudor Costescu, a prefațat partida cu Oradea:

„În primul rând, este un meci împotriva unei echipe extrem de puternice cu un joc foarte elaborat și eficient, mai presus de orice. În afară de valori individuale eficiente, jocul lor arată foarte bine în acest moment. Pentru noi e o mare provocare, mai ales pentru faptul că în tur nu am arătat așa cum ar fi trebuit, împotriva unei asemenea echipe”

Întrebat despre faptul că echipa sa a avut un meci la mijlocul săptămânii, contra Mediașului în Cupa României, Costescu ne-a spus:

„Am avut o evoluție bună și la Cluj, cu o diferență mare în meciul cu Mediaș. Uneori aceste etape intermediare, dacă este bine digerată pregătirea, ajută la menținerea formei echipe. Chiar și Cluj și Oradea au un platou de formă spotivă înalt care le permită să obțină victorii destul de clare, sau victorii în orice condiții, ca să spun altfel, așa că eu îmi doresc și cred că nu va fi oboseala cea care ne va pune probleme. Oradea, pe de altă parte, vine și după o săptămână liberă și nu e ușor să gestionezi nici acest lucru, după ce ei au avut o lună și jumătate de trei meciuri pe săptămână, dar sunt convins că la experiența lor, nici staful și nici echipa nu vor permite să existe o cădere de formă la meciul cu noi.”

În fine, tehnicianul lui Dinamo Știința s-a arătat optimist:

„Prin urmare, mă aștept să găsesc o echipă în plină formă și îmi doresc ca echipa mea să se ridice la nivelul de joc pe care îl va presta adersarul și de ce nu, poate chiar să îi facem pe ei să se ridice la nivelul nostru. E un lucru mai dificil, dar așa este sportul, este o provocare.”

Dinamo Știința București – CSM CSU Oradea se joacă sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17:00. Partida va putea fi urmărită pe canalul de youtube FRB Tv.

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii