Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ”Sper ca în viitor să ne gândim la rezultate importante”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Antrenorul echipei BCA Pitești, Tudor Costescu, speră ca formația pe care o pregătește să devină, într-un interval cât mai scurt, una dintre cele mai bune echipe din țară. Tehnicianul grupării din Trivale este de părere că jucătorii săi pot ajunge, în maximum două sezoane, în primele patru cluburi din România.

Costescu este mulțumit de faptul că starea de incertitudine financiară a trecut. „A fost o perioadă dificilă pentru noi, dar suntem bucuroși că am avut suportul celor din oraș și am trecut peste aceste momente”, a declarat tehnicianul, citat de ediția online a ziarului Top.

Referitor la obiectivul propus de conducerea clubului, de a reveni în top, Tudor Costescu a adăugat: ”Acesta este un proiect de viitor și încercăm să reusim să construim o echipă puternică pentru anii ce urmează. Eu sper să putem să ne gândim din nou la rezultate importante. În doi sau trei ani cred că echipa poate juca măcar o semifinalã de Campionat Național”, a declarat Costescu.

Referitor la primul meci din retur, cel cu ”U” Mobitelco, Tudor Costescu a spus: “Va fi un campionat plin de surprize. partida cu echipa din Cluj vrem să o câştigăm. Am încredere în lotul actual”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii