Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Dumitrescu:”Am așteptat 13 ani acest moment”

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

În finala mare din cadrul Cupei României, Gaz Metan Mediaș a trecut peste formația bucureșteana, Steaua București cu scorul de 71-61, reușind astfel să câștige primul trofeu din istoria clubului. La finele acestei partide, extrema medieșana, Tudor Dumitrescu s-a arătat foarte fericit, acest trofeu fiind de asemenea și primul din cariera sa.


A fost un meci greu. Cred că ambele echipe au simțit oboseala din meciurile de dinainte. Cred însă că astăzi noi am fost mai buni și am meritat să câștigăm cupa. Procentajul de trei puncte a fost într-adevăr unul slab, nu pot nega, dar cu atât mai meritată pot spune că este victoria fiindcă am reușit un singur coș de trei puncte și am câștigat meciul, la o diferență, zic eu, destul de mare. Cred că dorința de joc, faptul că ne-am concentrat mai mult în momentele dificile și faptul că ne-am dorit mai mult victoria, au fost atuurile noastre în finală. Cred că am dominat lupta de sub panou și am reușit să înscriem cu mult mai mult decât ei la aruncările de la semidistanță. Ma simt împlinit pentru că este prima cupa din cariera mea. Am așteptat 13 ani acest moment și  cred că mă pot declara foarte fericit. Sunt mândru că am facut istorie pentru această echipa minunată dar și pentru orașul Mediașului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii