Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Laser: „Cred că am privit de sus Timișoara și acest lucru ne-a costat”

Tyler Laser: „Cred că am privit de sus Timișoara și acest lucru ne-a costat”

Etapa a 3-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2019-2020, le pune față în față pe două dintre echipele ce au în acest moment o victorie și o înfrângere în startul campionatului, SCM U Craiova și BCM U Pitești.

Conform sportuldoljean.ro, într-o conferință de presă ce a avut loc aceste zile la Craiova, Tyler Laser a vorbit despre acest start de sezon:

„Cred că am privit de sus Timișoara și acest lucru ne-a costat. Trebuie să ne respectăm mai mult adversarii. Duminică vom întâlni o echipă care joacă de obicei în Top 6, o formație bună, care i-a ținut în tensiune pe cei de la Cluj până în Over Time. Așteptăm acest joc, să ne revanșăm după eșecul de la Timișoara. Jucăm acasă și vrem să ne impunem în fața propriilor fani.”

De asemnea, doi dintre jucătorii români din trupa lui Aco Todorov au prefațat duelul contra alb-violeților:

„Sunt convins că vom avea un meci foarte greu cu Piteștiul. Cred că va conta foarte mult că avem avantajul terenului propriu. Piteștiul mereu a fost o echipă puternică, dar suntem siguri că ne putem impune. Suntem dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat la Timșoara și sper să ne revanșăm cu Piteștiul. A fost un duș rece și sper să revenim în partidele următoare”-Ionuț Berceanu

„Vom fi montați să câștigăm meciul cu Piteștiul, însă nu ne va fi ușor. Este foarte important să câștigăm acest joc. Așteptăm toți suporterii să vină la sală să ne încurajeze. Cu Timișoara a fost un duș rece și sper să nu mai avem asemenea meciuri”-Antonio Năsturescu

Partida va debuta începând cu orele 19:30 și va putea fi urmărită în direct pe FRB TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii