Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyronn Mitchell: „Suntem foarte încrezători să obținem o victorie și să ne calificăm în playoff”

totalbaschet.ro, Foto: spotfoto.net

totalbaschet.ro, Foto: spotfoto.net
02.04.2011

CSM Oradea se află în fața celui mai greu examen din actuala ediție de campionat, partida decisivă pentru accederea în playoff pe care o va disputa în fața grupării CS Otopeni, sâmbătă de la orele 18:00, în Arena Antonio Alexe din Oradea. Jocul va fi transmis live text de către site-ul totalbaschet.ro, începând cu orele 17:00. Tyronn Mitchell, fundașul Oradiei, a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că ambele echipe sunt pregătite pentru a lupta și a da tot ce au mai bun, însă este încrezător că la finalul jocului Oradea se va impune. De asemenea americanul se așteaptă ca spectatorii să umple tribunile Arenei Antonio Alexe, pentru a-i îndruma spre o victorie foarte importantă.

Ce părerea ai despre următoarea partidă, cea cu CS Otopeni?

Suntem încrezători în șansele noastre și știm că vom juca împotriva unei echipe bune care va veni la Oradea cu un singur gând, victoria. Ambele echipe își cunosc jocul foarte bine și vor încerca să dea tot ce au mai bun, având în vedere că este ultima șansa de a intra în playoff.

Credeți că vă veți impune sâmbătă seară?

Da, după cum am zis suntem foarte încrezători că vom câștiga partida, tocmai de aceea jucăm baschet pentru a evolua cât mai bine și pentru a încerca să câștigăm fiecare partidă. Am niște coechipieri foarte buni care sunt pregătiți 100% de acest derby așteptând să câștigăm partida de sâmbătă.

Cine pornește ca și favorită, în opinia ta?

Îmi doresc ca Oradea să învingă sâmbătă, altceva nimic nu contează în acest moment decât echipa mea și pregătirea jocului. Vom avea suportul total al fanilor din Oradea, care sunt, in opinia mea, unii dintre cei mai inimosi fani din Divizia A. Hai Oradea!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii