Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca, procentaj excelent al aruncărilor de la distanță

U-BT Cluj-Napoca, procentaj excelent al aruncărilor de la distanță

În această seară, U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 77-71 pe terenul lui BC CSU Sibiu, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Alb-negrii au obținut cea de-a 10-a victorie pe plan intern și și-au consolidat prima poziție în clasament.

Meciul nu a fost deloc unul ușor pentru elevii lui Mihai Silvășan. Gazdele au evoluat foarte bine, fiind conduse de Randal Falker, care a marcat 22 de puncte. Acestea au controlat primele 30 de minute ale partidei, însă finalul le-a aparținut oaspeților.

Principalul factor care a contribuit la victoria lui U-Banca Transilvania a fost precizia aruncărilor de trei puncte. Ate & Co. au reușit un procentaj de 58%, marcând 10 din cele 17 aruncări.

Lider la acest capitol a fost Artis Ate, baschetbalist ce a adunat 14 puncte, o recuperare, o pasă decisivă și un capac. Letonul a avut 4/4 de la distanță și 1/1 din interiorul semicercului.

Cel mai bun marcator a fost Patrick Richard: 19 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive. După ce în jocul din Belarus a avut 0-10 la aruncările de trei puncte, jucătorul american a reușit 3/4 (75%) contra Sibiu.

Celelalte triple au fost înscrise de Donatas Tarolis (2/3 – 66%) și Karlo Zganec (1/1 – 100%).

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează o săptămână de pauză înaintea derby-ului cu BC CSU Sibiu din sferturile de finală ale Cupei României.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii