Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Velickovic, prima întâlnire cu fosta echipă

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.01.2011

Partida de sâmbătă dintre liderul Gaz Metan Mediaş şi BC Timişoara va prilejui şi prima întâlnire dintre jucătorul ardelenilor, Uros Velickovic şi fosta sa echipă. Fundaşul medieşenilor nu a evoluat în tur, în etapa a doua a actualului sezon, din cauza unei accidentări. Foştii săi colegi de la Timişoara aşteaptă cu plăcere revederea cu „Urke”, iar Nenad Markovic spune că vorbeşte des cu acesta.

Nenad Markovic – BC Timişoara

Ne revedem cu Uros (Velickovic). Am vorbit mereu cu el şi abia aşteptăm să îl vedem. Va fi naşul meu la vară.

Tehnicianul bănăţenilor, Dragan Petricevic afirmă că nu reprezintă un avantaj pentru vreuna din părţi faptul că se cunosc între ele.

Dragan Petricevic – antrenor BC Timişoara

Ne ştim din sezoanele trecute cu Uroş. Există totuşi o diferenţă. Nu am avut ocazia să jucăm în acest sezon. În meciul tur a fost bolnav, nu a venit la Timişoara. Totuşi, de şase luni el se antrenează cu altă echipă, alţi coechipieri, alt antrenor. Sigur, există unele schimbări şi în jocul lui personal, aşa cum există şi în cel al echipei noastre. Nu suntem chiar atât de „cunoscuţi” unii de către ceilalţi. Există unele lucruri care s-au schimbat de când a plecat. În orice caz, un sentiment unic rămâne: bucuria că ne vom revedea!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii