Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie extrem de clară pentru CSM Galați în primul meci de la Sighetu Marmației

Victorie extrem de clară pentru CSM Galați în primul meci de la Sighetu Marmației

CSM Galați a trecut de CSM Sighetu Marmației, scor 94-50, în primul meci din primul tur al Cupei României la baschet masculin.

Elevii lui Eugen Ilie au început excelent partida, câștigând primul sfert cu 29-16. 16 puncte au fost înscrise de Mihajlo Bogdanovic, care a avut 7/7 din acțiune în primele 10 minute. La pauză, gălățenii conduceau deja cu 33 de puncta, scor 55-22. În cele din urmă, trupa de pe malul Dunării s-a impus la o diferență de 44 de puncte și și-a asigurat practice calificarea în turul următor al Cupei.

Bogdanovic a înscris 22 de puncte, Isaiah Martin a terminat cu double-double (20 de puncte, 13 recuperări), în timp ce Milos Krivokapic a reușit chiar un triple-double, cu 11 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări. Vlad Negoițescu a marcat 19 puncte, în timp ce George Vlad a înscris 11 puncte și căpitanul Vlad Corpodean (foto) a marcat 9 puncte.

De partea cealaltă, Aleksa Simovic a fost cel mai bun marcator, cu doar 9 puncte.

Cele două echipe se mai întâlnesc de două ori în această săptămână, ambele meciuri având loc la Sighetu Marmației. Astfel, pe 9 octombrie se va juca returul acestei duble manse, în timp ce pe 11 octombrie va alea loc duelul dintre CSM Sighetu Marmației și CSM Galați în LNBM – grupa valorică B.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii