Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Conferinţă de presă dedicată All Star Game 2011

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.04.2011

Astăzi, 7 aprilie, preşedintele clubului CSU Sibiu, Mircea Vulc, împreună cu directorul sportiv al echipei, Horaţiu Floca, au susţinut, la Sala Transilvania din Sibiu, o conferinţă de presă dedicată celui mai spectaculos eveniment baschetbalistic al anului, All Star Game 2011. Bătălia stelelor se va da pe parchetul sălii mai sus menţionate, sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 19:00 şi transmitere în direct pe TVR 3.

Programul starurilor ce vor performa sâmbătă la Sibiu a fost stabilit în cel mai mic detaliu. Regăsiţi mai jos desfăşutătorul pas cu pas al zilei de 9 aprilie.

program

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii