Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Ike Okoye a fost prezentat oficial de CSU Asesoft Ploiești

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.01.2011

Jucătorul american Ike Okoye a fost prezentat oficial la Asesoft, în cadrul unei conferinţe de presă, după cum informează site-ul grupării din Ploiești. Pivotul campioanei țării a declarat că a fost foarte fericit atunci când a aflat că o formație de top s-a interesat de serviciile sale.

Ike Okoye a precizat că vrea să recupereze timpul pierdut, deoarece nu a mai jucat baschet în ultima lună. ”Cu toate acestea însă am continuat să mă antrenez în perspectiva primirii unei oferte. Nu am stat niciun moment pe gânduri, mă bucur că am devenit parte al acestui colectiv minunat, şi sper să-mi ajut echipa în îndeplinirea obiectivelor”, a adăugat baschetbalistul la conferința de presă.

Întrebat de ce a ales să evolueze cu numărul 31 pe tricou, Okoye a spus că, în liceu, a mai purtat echipamentul cu acest număr. Potrivit asesoft.ro, antrenorul Vladimir Arnautovici a vorbit în termini laudativi de americanul de 2.05 m şi 105 kg. ”Sunt încântat că prin venirea lui Okoye am împuşcat doi iepuri deodată. El este un centru veritabil, un jucător de poziţia 5 prin definiţie, ceea ce ne ajută foarte mult. În plus, este un baschetbalist foarte mobil, exact pe profilul echipei”, a completat Arnautovici.

Noul echipier al CSU Asesoft Ploiești a participat, până acum, doar la trei antrenamente. ”În ciuda diferenței de fus orar pot spune că Okoye s-a prezentat bine până acum”, a încheiat Arnautovici. Tehnicianul a mai spus că nu se teme de meciul din campionat, cu CSU Sibiu: ”Nu am emoţii pentru meciul de sâmbătă, sper să avem parte de un start lansat, deoarece avem nevoie de un debut cu dreptul care să ne dea încredere”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii