Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Sute de inimi, un singur scop. Tribunele au purtat CSU Sibiu spre victorie

Andrada Comănici

Andrada Comănici
03.04.2011

CSU Atlassib SibiuUltima etapă a sezonului regulat a fost una decisivă pentru echipa din Sibiu. Şansele lui CSU de a se califica în play-off precum şi poziţia de pe care urmau să abordeze această ultimă parte a sezonului depindea de rezultatele a două partide: CSU Atlassib Sibiu BCM U Piteşti şi CSM Oradea CS Otopeni.

Sibiul este unul dintre oraşele unde baschetul este extrem de iubit şi apreciat, aşadar, fanii sibieni, precum şi cei din Argeş, au umplut rândurile sălii Transilvania din Sibiu oferind o atmosferă de neuitat. În semn de mulţumire pentru susţinerea arătată de public faţă de echipa din Sibiu de-a lungul întregului sezon, oficialii clubului de pe Cibin au pregătit şi ei o surpriză pentru cei din tribune. La acest ultim meci acasă al sibienilor din sezonul regulat, CSU Atlassib Sibiu a prezentat în premieră mascota cechipei, un vultur, care a făcut în primul rând furori în rândul copiilor.

Partida a început în forţă pentru gazde, avantajul de pe tabelă al lui CSU crescând văzând cu ochii, însă efortul depus de elevii lui Cătălin Vulc şi-a spus cuvântul şi simţind momentul de slăbiciune, BCM U Piteşti a reuşit nu numai să recupereze diferenţa, ci şi să preia conducerea. În ciuda turnurii luate de situaţie, fanii galben-albaştrii nu s-au oprit din cântat nicio secundă. Toată energia din tribune s-a transpus în teren, CSU revenind în joc, iar fanii şi-au condus echipa spre victoria mult dorită, care, coroborată cu victoria Oradiei în faţa echipei din Otopeni, a urcat Sibiul până pe locul şapte.

Aşadar, la final sibienii au avut motiv dublu de sărbătoare, calificarea în play-off şi ziua de naştere a sârbului Milos Markovic care pe data de 1 aprilie a împlinit 27 de ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii