Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu:”Am reuşit, zic eu, să fim foarte incomozi pentru ei”

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)

Ioana Ardereanu (Tg. Mureş)
08.04.2011

La finalul uneia dintre semifinalele disputate în cadrul Cupei României, în care Steaua București a reușit să treacă peste Asesoft Ploiești cu scorul de 75-60, Virgil Stănescu pornește cu gânduri optimiste în meciul de mâine, din finală spunând că arma formației sale este efecvtivul complet al acesteia. De altfel, el este de părere că jocul complet pe care l-au pus în aplicare și banca de rezerve mai lungă au fost principalii factori care le-au adus steliștilor victoria calificatoare în finala acestei competiții.



Cât de greu a fost meciul, având în vedere că aţi jucat în faţa campioanei ultimilor 7 ani?
A fost un meci foarte greu însă suntem la al treilea meci din acest sezon in faţa lor şi ştiam la ce să ne aşteptăm. Cred că am intrat motivaţi. Nu ne-a fost deloc uşor, nu o să discredităm echipa Asesoftului, o echipă puternică de altfel. Însă noi, mi se pare că am jucat mult mai complet, cu o bancă mult mai lungă în care toţi au demonstrat ceva.

Sub ce aspecte credeţi că i-aţi dominat?
Cred că am reuşit să le împiedicăm jocul lor normal. Adică chiar am fost pregătit, ştiam ce fac şi am reuşit, zic eu, să fim foarte incomozi pentru ei.


Întrebat de atmosfera din ”Junglă„, acesta s-a arătat plăcut surprins spunând că:
Dacă ar fi fost să jucăm împortiva Mureşului, eu cred că atmosfera ar fi fost de ambele parţi. Sunt jucător de baschet şi mie mi-ar plăcea acestă atmosferă chiar dacă ar fi împotriva mea. Sala Mureşului este o sală frumoasă, cu un public senzaţional şi cred că aceleaşi arme pe care le-am avut şi astăzi: un efectiv complet pentru că nu te poţi concentra doar pe un singur jucător de la noi, ne-ar ajuta să câştigăm mâine, indiferent de adversar

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii